Стефан Смъркалев подписа първи професионален договор с Ботев (Пловдив). Юношата на

...
Стефан Смъркалев подписа първи професионален договор с Ботев (Пловдив). Юношата на
Коментари Харесай

Младок подписа професионален договор с Ботев

Стефан Смъркалев подписа първи професионален контракт с Ботев (Пловдив). Юношата на Клуба парафира дълготраен договор с „ канарчетата “.

Стефан Смъркалев е роден на 14 май 2007 година в София. От най-ранна детска възраст е част от школата на „ жълто-черните “.

Смъркалев, който се отличава със сериозен растеж за възрастта си, е минал през всички обединения на пловдивската академия. Вратарят е част и от юношеския народен тим на България. 

Смъркалев не пропуща мач на обичания Ботев, като доста постоянно може да бъде видян на трибуните на „ Футболен комплекс Ботев 1912 “, както и в гостуващия бранш при визитите на „ канарчетата “.

На 23 септември 2022 година направи първи минути в мъжкия футбол при контролата на дубъла против Берое. Два месеца по-късно, на 13-ти ноември, записа цялостни 90 минути в срещата от Втора лига против Монтана, извоювана с 4:1.

ПФК Ботев Пловдив пожелава доста здраве и триумфи на Смъркалев с „ жълто-черната “ фланелка, както и доста сухи мрежи на стадион „ Христо Ботев “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР